Beauty Snacks

By Eevis Liedes

Listen to a podcast, please open Podcast Republic app. Available on Google Play Store.


Category: Fashion & Beauty

Open in Apple Podcasts


Open RSS feed


Open Website


Rate for this podcast

Subscribers: 0
Reviews: 0

Description

Beauty Snacks podcast-sarjassa keskustellaan kauneudesta ja siihen liittyvistä ilmiöistä sekä syödään kauneusvälipaloja eli beauty snackseja. Syvällisempien kauneuskeskustelujen lisäksi luetellaan suosikki purkkeja ja jaetaan käytännönläheisiä kauneusvinkkejä. Kauneuskeskustelua johdattelee ja välipaloja tarjoilee meikkaaja ja kauneustoimittaja Eevis Liedes, joka laskee harrastuksiinsa kasvonaamiot. Eeviksen kanssa keskustelemassa kauneuden parissa työskentelevä vaihtuva vieras.

Episode Date
Jakso 26. Lohta ja paljon asiaa ihon mikrobiomista ja probiooteista. Vieraana probioottisen ihonhoidon asiantuntijoita.
3022

Mikä on ihon mikrobiomi ja miksi siihen kannattaisi kiinnittää enemmän huomiota? Voiko oman ihonsa mikrobiomia muuttaa? Miten probiootteja voi hyödyntää ihonhoidossa? 

Jaksossa kanssani ihon mikrobiomista sekä probiooteista juttelemassa Esse -ihonhoitolinjan perustaja Trevor Steyn, luonnonkosmetiikan ja kokonaisvaltaisen ihonhoidon asiantuntija Maria Varon sekä Esse -kosmetologi ja kouluttaja sekä Jolie Spa manageri Johanna Joutsenniemi. 

May 05, 2020
Jakso 25. Appelsiinimehua ja vastauksia kuulijoiden kysymyksiin. Vieraana Teknokemian Yhdistyksen asiantuntija Eeva-Mari Karine.
1813

Mistä tunnistaa sisältääkö kosmetiikkatuote muovia? Onko osa kosmetiikassa käytettävistä ainesosista oikeasti myrkyllisiä? Mitä kosmetiikan nanopartikkelit ovat? Tutkiiko EU hormonitoimintaa häiritseviä raaka-aineita? Te lähetitte erinomaisia kysymyksiä, Teknokemian Yhdistyksen asiantuntija Eeva-Mari Karine vastaa. 

Apr 21, 2020
Jakso 24. Bataattiranskalaisia ja keskustelua kosmetiikan kemikaaleista jätevedessä. Vieraana Madaran perustaja Lotte Tisenkopfa-Iltnere.
1601

Kosmetiikassa on yli 30 000 raaka-ainetta. Kuinka käyttämämme kosmetiikan kemikaalit vaikuttavat jäteveteemme? Saadaanko kaikki luontoon kuulumattomat ainesosat puhdistettua jätevedestämme? Kanssani keskustelemassa Madaran perustaja Lotte Tisenkopfa-Iltnere. Jätevedenpuhdistamon toimintaan liittyvät faktat on tarkistettu HSY:n asiantuntijan Paula Lindellin toimesta.
Lue lisää:
https://www.hsy.fi/fi/asiantuntijalle/vesihuolto/jatevedenpuhdistus/Sivut/default.aspx

**
Kohtaan 13:55 Paula Lindell lisää: mikromuovit poistuvat nykyisessäkin prosessissa yli 99 prosenttisesti ilman lisäenergian tarvetta. 

Kohtaan 14:54 Paula Lindell lisää: Jätevedenpuhdistamolle tulevasta mikromuovista 99% saadaan poistettua jätevedestä, 1 % menee puhdistetun jäteveden mukana. Poistuva 99 % poistuu pääosin lietteeseen. 

**
Sanasto:
Waste water treatment plant = jätevesipuhdistamo 
Sludge = liete

Apr 07, 2020
Jakso 23. Verigreippejä, laskiaispullia ja paljon asiaa tyylistä. Vieraana Albumin Johanna ja Karoliina.
2178

Jaksossa vieraana Album -tyylisivuston perustajat Johanna Piispa ja Karoliina Jääskeläinen. Juttelemme tyylistä ja sen merkityksestä. Syvennymme myös ihonhoitoon ja siihen mitä luonnollisen kauneuslookin taustalla oikeastaan on. 

Mar 03, 2020
Jakso 22: Q&A -jakso hormonaalisista iho-ongelmista asiantuntija Maria Varonin kanssa.
3165

Mistä hormonaalinen akne johtuu ja miten sitä hoidetaan? Mitä yhteistä on hormonaalisella aknella, perioraalidermatiitilla ja rosacealla? Jaksossa teidän kuulijoiden kysymyksiin vastaamassa luonnonkosmetiikan ja kokonaisvaltaisen ihonhoidon asiantuntija Maria Varon. 

Feb 19, 2020
Jakso 21: Maapähkinävoita laulaja Lxandran kanssa
2062

Tässä jaksossa keskustelemme kauneudesta esiintyvän taiteilijan näkökulmasta ja syömme kauneusvälipaloina maapähkinävoita banaanilla ja vegaanista suklaata. 

Feb 04, 2020
Jakso 20. LEVÄÄ, ELEKTROLYYTTIJAUHETTA JA INCI-LISTOJA / TWISTBE
3311

JAKSO SISÄLTÄÄ ALEKOODIN. Tässä jaksossa vieraanani ovat Twistbe verkkokaupan ja kivijalkamyymälän perustajat Kati Partanen ja Veera Brückler. Puhumme kosmetiikkamarkkinoista ja INCI-listojen tärkeydestä. Jakso sisältää alekoodin Twistben verkkokauppaan: koodilla BEAUTYSNACKS saat koko normaalihintaisesta valikoimasta -15% alennuksen 31.12.2019 asti verkkokaupassa ja kivijalkamyymälässä Kampissa. 

Dec 10, 2019
Jakso 19. RUUSUJUURIUUTETTA JA IHONHOITOVINKKEJÄ MARRASKUUHUN / SARI RAIKAA
2943

Jaksossa kanssani jakamassa parhaat vinkkinsä ihonhoitoon marraskuussa ihonhoidon asiantuntija Sari Raikaa. Jaamme Sarin kanssa myös tuotesuosikkimme koettelevaan talveen. Jakso on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Lumenen kanssa. 

Nov 26, 2019
Jakso 18. HAPANKAALIA JA KOKONAISVALTAISTA IHONHOITOA / KATJA KOKKO
3353

Jaksossa kanssani juttelemassa kokonaisvaltaisen ihonhoidon asiantuntija Katja Kokko. Mitä yhteistä on Gua Shalla ja Yin-joogalla? Mihin suuntaan kauneuden ja kosmetiikan parissa ollaan menossa? Mitä on "clean beauty" ja missä Lontoossa kannattaa kosmetiikkashoppailla? 

Nov 12, 2019
Jakso 17. LEHTIKAALIA JA KIHARAN HIUKSEN HOITOVINKKEJÄ / MERI MILASH
1969

Kanssani juttelemassa kiharan hiuksen spesialisti ja stylisti Meri Milash, joka on tuttu kuulijoille myös Afterwork-podcastista. Miten kiharaa hiusta hoidetaan ja mitä mieltä asiantuntija on kiharavillityksistä? 

Oct 29, 2019
Jakso 16. MINTTUTEETÄ JA VASTAUKSIA KAUNEUSKYSYMYKSIIN / SPESIAALIJAKSO
2094

Spesiaalijaksossa vastaan teidän kuulijoiden lähettämiin kysymyksiin, syön lempi kauneusvälipalojani ja paljastan tämän hetken TOP 5 suosikkituotettani. 

Oct 15, 2019
Jakso 15. VADELMIA JA MALLIN TÖITÄ ULKOMAILLA / MARYAM RAZAVI
1965

Kanssani juttelemassa mallimaailman kauneuskäsityksistä ja töistään ulkomailla malli ja stylisti Maryam Razavi. Miten atooppisen ihon kanssa pärjää kun iho on yksi tärkeimmistä työvälineistä? Mitä tuotteita omaan meikkipussiin on tarttunut kansainvälisiltä meikkaajilta lukuisten mallivuosien aikana?

Oct 01, 2019
Jakso 14. OLIIVEJA JA KOSMETIIKKABRÄNDIN PERUSTAMISESTA / BYBI BEAUTYN PERUSTAJAT ELSIE JA DOMINIKA
1710

Miten perustetaan kosmetiikkabrändi kauneusalalla tapahtuvien suurten muutosten aikana? Millainen on oikeasti täysin kestävään kehitykseen perustuva kosmetiikkabrändi? Jaksossa kanssani keskustelemassa BYBI Beautyn perustajat Elsie ja Dominka. Jakso on englanniksi.  

Sep 17, 2019
Jakso 13. APPELSIINEJA JA HAASTAVAN IHON HOITOVINKKEJÄ / JENNI ROTONEN
2207

Beauty Snacks podcastin toisen kauden käynnistää keskustelu Pupulandian Jenni Rotosen kanssa. Miltä tuntuu jakaa kokemuksiaan haastavasta ihosta kymmenien tuhansien seuraajien kanssa? Mikä ihme on perioraalidermatiitti ja miten sitä hoidetaan? 

Sep 03, 2019
Jakso 12: Kookosvettä ja inspiroivaa kauneutta / Taika Mannila
2511

Jaksossa kanssani keskustelemassa taiteilija Taika Mannila. Millainen kauneus inspiroi meitä? Millaista kauneus on tulevaisuudessa ja mihin suuntaan toivoisimme kauneuskäsitysten menevän? 

Jun 18, 2019
Jakso 11: Hummusta ja julkisen ammatin kauneusihanteita / Anni Hautala
1304

Jaksossa kanssani kauneuskäsityksistä, tv-työstä ja alaan liittyvistä paineista juttelemassa Anni Hautala. Kun on jatkuvasti toisten meikkatavana ja esillä, kiinnostaako purkit ja meikit enää vapaa-ajalla? 

Jun 04, 2019
Jakso 10: Vihersmoothieta ja sisältä lähtevää tyylikkyyttä / Vesa Silver
1797

Kanssani keskustelemassa muodista, kauneuskäsityksistä ja kosmetiikasta huippuartistien stylisti Vesa Silver. Kuinka meikkaajan ja stylistin työ yhdistyy artistien stailauksissa? Mikä stylistin työssä on parasta? 

May 21, 2019
Jakso 9: Kaakaotaateleita ja kosmetiikan personointia / Nora Soini
2050

Kosmetiikan personoinnista, alan tulevaisuudesta ja lempi purkeistaan on juttelemassa pitkän uran kosmetiikan parissa tehnyt pr-yrittäjä Nora Soini. Kosmetiikassa uusia brändejä ja tuotteita syntyy tällä hetkellä tiuhaan tahtiin - miten kuluttajalla olisi mahdollisuudet löytää viidakosta itselleen sopivimmat tuotteet? 

May 07, 2019
Jakso 8: Edamame-papuja ja stylistin töitä / Lotta Luolamo
1546

Monen niin suomalaisen kuin kansainvälisenkin artistin vaatekaapista vastaava stylisti Lotta Luolamo kertoo mitä eroa on stylistin työssä Los Angelesissa ja Suomessa sekä miten stylistin työ liittyy kauneuteen ja siihen liittyviin käsityksiin sekä odotuksiin. 

Apr 23, 2019
Jakso 7: Tattarinäkkäriä ja ikonisen meikkitaiteilijan ohjeita / Raili Hulkkonen
2369

Mikä on meikin tärkein vaihe ja minkä sen sijaan voisi unohtaa? Ikoninen meikkitaiteilija Raili Hulkkonen kertoo meikkaajan urastaan, kauneuskäsityksistään ja oman meikkipussinsa sisällöstä.

Apr 09, 2019
Jakso 6: Hedelmiä ja kauneusbloggaamisen vastuu / Erika Naakka
1530

Kanssani keskustelemassa kauneusbloggaaja ja -toimittaja sekä solubiologi Erika Naakka. Millainen vastuu kauneusbloggaajalla on tuotteiden suosittelussa ja kulutustottumusten sekä kauneuskäsitysten välittämisessä? Entä miten bloggaaminen ja solubiologin työ sopivat yhteen? 

Mar 25, 2019
Jakso 5: Ananasta ja kosmetiikan tulevaisuuden suuntauksia / Elina Saunamäki
2568

Kosmetiikan ekologisuudesta ja tulevaisuuden näkymistä kanssani juttelemassa kauneustoimittaja, konseptoija ja palvelumuotoilija Elina Saunamäki. Millaisia tulevaisuuden näkymiä on kosmetiikkateollisuudessa? Voisiko kaikki kosmetiikka olla luonnonkosmetiikkaa? 

Mar 12, 2019
Jakso 4: Suklaata ja täydellisen meikkipohjan salaisuus / Keiku Borgström
1866

Kanssani juttelemassa täydellisestä meikkivoiteesta ja muista ammattilaisen luottotuotteista meikkaaja Keiku Borgström. Miksi meikkaajan työtä voi verrata terapeutin työhön? Entä mitkä tuotteet tulevat mainituksi täydellisen meikkipohjan saavuttamisessa? 

Feb 25, 2019
Jakso 3: Lakritsia ja lukuisia ihonhoitovinkkejä / Eeva Suutari
1932

Kanssani tässä jaksossa keskustelemassa valokuvaaja ja ihonhoidon suurkuluttaja Eeva Suutari. Voiko kauneudenhoito olla eskapismia ja mitä tapahtuu kun intohimostaan tekee ammatin? Entä onko mallivalinnoissa tällä hetkellä tarpeeksi monipuolisuutta? 

Feb 11, 2019
Jakso 2: Mandariineja ja näytöslavoja / Anna Piirainen
1726

Kanssani keskustelemassa pitkän mallinuran kotimaassa ja ulkomailla tehnyt Anna Piirainen. Miten mallintyöt vaikuttavat omaan kauneuskäsitykseen ja millaista palautetta iho antaa kun sitä meikataan jopa useita kertoja päivässä? Entä miten sosiaalinen media on vaikuttanut mallialaan? 

Jan 29, 2019
Jakso 1: Pähkinöitä ja kosmetiikan karsintaa / Emmi-Liia Sjöholm
1958

Miten pitkän linjan kauneustoimittaja Emmi-Liia Sjöholm suhtautuu lukuisiin purkkeihin? Keskustelemme lempi tuotteistamme, nuoruuden kauneuskokeiluista ja meikkivoiteen poisjättämisestä. 

Jan 13, 2019