GO Girl Talk Podcast

By Gyn/Obs Aarhus

Listen to a podcast, please open Podcast Republic app. Available on Google Play Store.


Category: Medicine

Open in Apple Podcasts


Open RSS feed


Open Website


Rate for this podcast

Subscribers: 0
Reviews: 0

Description

GO Girl Talk podcast er henvendt til unge teenagepiger, der ønsker et let tilgængeligt indblik i kvindekroppen og pubertetens forandringer. Igennem en række minisodes giver vi en kort introduktion til emner som anatomi, menstruation, udflåd, prævention, gyn-undersøgelser og meget mere. Podcasten formidles af lægestuderende med interesse for kvindesygdomme og fødsler. Den er startet af interesseforeningen GO-Aarhus og er udsprunget af vores undervisningstilbud GO Girl Talk.

Episode Date
Kønssygdomme
2044
I denne minisode kommer vi omkring de mest almindelige kønssygdomme. Lyt med og bliv klogere på bl.a. klamydia, gonore og herpes.
Feb 14, 2021
Prævention
2266
I denne minisode prøver vi at give et lille overblik over udvalgte præventionsformer, så du kan blive lidt klogere på, hvilke muligheder der er.
Feb 13, 2021
Udflåd
730
Tredje minisode i GO Girl Talk Podcast handler om udflåd. Her får du en kort introduktion til hvad udflåd består af, hvorfor vi får det og om hvad du skal holde øje med. God fornøjelse.
Oct 04, 2020
Menstruation
1460
Anden minisode af GO Girl Talk Podcast handler om menstruationscyklus. Vi snakker om cyklussens opbygning - hvad sker hvornår - men også hvor selve blodet egentlig kommer fra og hvilke hygiejneartikler, man kan vælge at bruge. Afsnittet giver en kort og overskuelig introduktion til de helt basale begreber. Efter du har hørt afsnittet vil du blandt andet kende ord som ægløsning og PMS. God fornøjelse
Oct 04, 2020
Kvindens anatomi
1364
Første rigtige afsnit (eller minisode, som vi kalde det) i GO Girl Talk Podcast handler om kvindens anatomi. Det er nemlig hele grundlaget for alle vores kommende snakke. Vi gennemgår det helt helt basale, for at give dig et kort overblik over kvindens indre og ydre anatomi. Efter du har hørt afsnittet har du styr på ord som vulva og vagina og ved hvad både en livmoder og æggestok er. God fornøjelse.
Oct 04, 2020
GO Girl Talk Podcast - Teaser
219
Her får I lige en kort introduktion til GO-Aarhus' første podcast - en introduktion til hvad den handler om og hvem der står bag. Vi håber I vil lytte med.
Oct 04, 2020