Svenska Bedragare

By PodMe

Listen to a podcast, please open Podcast Republic app. Available on Google Play Store.


Category: True Crime

Open in Apple Podcasts


Open RSS feed


Open Website


Rate for this podcast

Subscribers: 20
Reviews: 0

Description

Svenska Bedragare är podden där du hör korta och fängslande avsnitt om personerna, svindlarna och fuskarna som valde att spela ett högt spel med människors känslor, pengar och liv.

Lyssna på historierna om några av Sveriges mest spektakulära lögner, bedragare och bedrägerier. Om den förföriska kvinnan som lurade östermalmseliten på miljoner, om TV-kändisen som blev stenrik på förfalskad konst, den falske greven, palmespanaren, tjuven på röda korset, den svenska gudfadern, den mystiske prästen i växjö som levde som en miljardär och många, många fler!

Hör alla avsnitt av Svenska Bedragare hos PodMe!

https://podme.com/se/svenska-bedragare

Ladda ner PodMe-appen i Appstore eller Google Play. Första 14 dagarna är gratis.


Episode Date
Säsongspremiär på torsdag 21/4
00:00:44
I säsong fyra av Svenska bedragare hör du bland annat om den falske officeren som lurade sig fram till ledande positioner inom försvaret, änglamakerskan som tog betalt för att ta hand om fosterbarn och mirakeldoktorn som med sin alligator sålde både livselixer och kärlekspulver.

Framöver kommer Svenska Bedragare endast att släppa avsnitt hos PodMe, där du redan nu hittar fler nya avsnitt som du garanterat inte har hört här.

Registrera dig på podme.com med koden SVENSKABEDRAGARE och testa PodMe gratis i en hel månad. Ladda sen ner PodMe-appen i Appstore eller Google Play.
https://podme.com/se/svenska-bedragare
Apr 18, 2022
Iskalla Inez - Inez Magnusson
00:11:25
Genom väl genomtänkta utpressningsmetoder lyckas iskalla Inez lura till sig oerhörda summor från östermalms manliga elit. Pengar som hon sätter sprätt på genom ett dyrt lyxliv med flotta bilar, antikviteter, kläder, alkohol och droger. Totalt ska hon lura till sig motsvarande 63 miljoner kronor i dagens penningvärde.

Producerat av Timmie Strandberg
Research & Manus av Fredrik Kullberg
Inez röst görs av Julia Lyskova
Nov 22, 2021
Agent Carmencita - Carmencita Rockefeller Capelane
00:11:21
Hon är mångmiljonär och hemlig agent, släkt med Japans kejsare Hirohito, framstående cancerforskare, f.d. älskarinna åt USA:s president John F Kennedy och ättling till den stenrika släkten Rockefeller.
Generaler, höga jurister, lokala politiker och andra skånska samhällstoppar dras till henne som flugor på officersbaler och banketter. Under sju långa år lyckas hon med sina otroliga historier lura brallorna av de allihop.

Hennes namn är Carmencita Capelane. Eller, det är åtminstone vad hon säger att hon heter.

Producerat av Timmie Strandberg
Research & Manus av Fredrik Kullberg
Nov 22, 2021
Trailer
00:01:00
Svenska Bedragare är podden där du hör om personerna, svindlarna och fuskarna som valde att spela ett högt spel med människors känslor, pengar och liv.

Hör alla avsnitt av Svenska Bedragare exklusivt hos PodMe!

https://podme.com/se/svenska-bedragare

Ladda ner PodMe-appen i Appstore eller Google Play. Första 14 dagarna är gratis.

Oct 14, 2021